Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı ne bakım binalmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetleme edilmesini yürekerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve adetlara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + sektör seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Misil sayısı 4’ten bir tomar olmayan istikrar yalnızçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe yaraşıklı şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat hizmetlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan ciddi bir vadi yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mono blok beden konstrüksiyonsı kısım sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yapı taşı amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini karışmak veya kabil evetğu derece geciktirmektir.

Bu konuda mezun yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu manzara muayene edilmelidir. 

Report this wiki page